Нова гама входни врати от Hörmann: ThermoPro Plus с U-стойност до 0.8 Wm²/К


Нова гама входни врати от Hörmann: ThermoPro Plus с U-стойност до 0.8 Wm²/К

Много собственици търсят входна врата с отлични топлоизолационни стойности, висока сигурност и изключителен дизайн - дори и с по-скромен бюджет.
ThermoPro Plus от Hörmann защитава къщата с изключително силно крило на вратата и многоточкова блокировка в отлично съотношение цена/качество.
Всички външни врати ThermoPro Plus, също и със странични части и оберлихти, се предлагат и с оборудване
RC 2. Страната откъм пантите при тези врати е обезопасена с три осигурителни болта, а непрекъсната обезопасителна лайсна осигурява страната с панти срещу повдигане с лост. Чувството за сигурност идва и от тройния стъклопакет от защитно стъкло, което означава, че в случай на счупване то се разпада на малки парчета без остри кантове.
Към всичко това е и езичето
Softlock за безшумно затваряне на вратата. 

Новата входна врата ThermoPro Plus на Hörmann обединява в едно топлоизолация, сигурност и модерен дизайн.

Освен високата защита, която предлагат, вратите ThermoPro Plus достигат стойност на 
топлоизолация (U-стойност) до 0,8 W m²/K , като така пестят енергия и пари. Вратите са с 65 мм дебелина от стоманени листа, изпълнени с PU-пяна. Алуминиевата каса с тройно уплътнение, както и тройното остъкляване гарантират запазването на енергията, а крилото на вратата никога няма да се деформира. Вратите ThermoPro Plus се предлагат в шест дизайна, 10 цвята и четири различни покрития

Hörmann предлага и варианти за входни врати, разположени в непосредствена близост до гаражни
.