Wagner CoatMaster 1000 - Layer Check


Иновативна система за безконтактно измерване на дебелината на нанесеното прахово покритие преди изпичане. Осигурява измерване на дебелината на покритието  и коригиране на параметрите на нанасяне с цел висококачествено покритие и икономия на боя. 


Прочети още »

На фокус: TIGER Drylac® хипер устойчива Серия 75


Представяме Ви хипер устойчивите прахови покрития за архитектурно приложение - TIGER Drylac® Серия 75. 


Прочети още »

Препарати за предварителна и последваща обработка на метали Surf Chem S.A.Прочети още »

Колекция Амос


Неокем представия АмосКолекция от матови РАЛ цветове с фина структурна повърхност, комбинираща изключителна визия с видоки механични характеристики и устойчивост на външни влияния. 


Прочети още »

Плъзгащи се врати и прозорци PREMISLIDE 76


profine group представя иновативна плъзгаща се система, с перфектно заключване по целия периметър на крило с 3 уплътнения.


Прочети още »

Система за изнесен монтаж blaugelb Triotherm+


Иновативни продукти от Meesenburg    


Прочети още »

От механични към автоматични врати с продуктите на dormakaba


Съществуващите механични врати могат лесно да бъдат превърнати в автоматични със сензори за безопасност, радари и безконтактни сензори за отваряне, оператори за летящи врати и други продукти, които можете да намерите в портфолиото на dormakaba.    


Прочети още »

Новото уникално решение на Schüco – Symbiotic – пластмасова система с визията на алуминиевите прозорци


Напоследък все по-търсени и желани стават изчистените форми и прави линии на прозорците, заедно с това все повече се цели пластмасовите прозорци да се доближават визуално до алуминиевите. Schüco разширява гамата на пластмасовите прозоречни системи с конструкция с алуминиев дизайн.    


Прочети още »

ПОЛИСУЛФИДНИ УПЛЪТНИТЕЛИ ОТ ТКК БЪЛГАРИЯ


Полисулфидните уплътнители Tioelast се използват при производството на двуслойни или трислойни стъклопакети. Предлагат отлични механични характеристики, ниска газо- и паропропускливост, термична защита и не съдържат разтворители. Благодарение на отличната си химическа устойчивост са...


Прочети още »

Регионални работни срещи с фирми от бранша


Предстои провеждането на поредица от регионални работни срещи между УС и фирми от браншаПрез м. септември и октомври ще се проведат поредица от работни срещи между УС на БАФИ и фирми от бранша. Срещите са планирани да се проведат в следните градове - Враца, Шумен, Стара Загора, Пловдив и София.На тези...


Прочети още »