Семинар “Енергийно-ефективни решения за индустрията и бита”

12.11.2012

Сдружение „Български врати и прозорци" на 23 - 25 ноември 2012 г. проведе семинар „Енергийно-ефективни решения за индустрията и бита", в СПА Хотел „Калиста", Старозагорски минерални бани.Участниците в семинара бяха запознати с най-новите решения и продукти....


Прочети още »

Енергийна ефективност, интелигентни сгради и възобновяема енергия

22.11.2012

ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ЗЕЛЕНА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА Енергийна ефективност, интелигентни сградии възобновяема енергия  Тези горещи теми ще бъдат във фокуса на ежегодната изложба и конгрес за Югоизточна Европа. Те се организират от Виа Експо от 29-ти до 31-ви май 2013 г. в...


Прочети още »

Център за професионално обучение към ИПАН ЕООД


Сдружение "Български врати и прозорци" и Център за професионално обучение към ИПАН ЕООД имат удоволствието да Ви поканят да обучите своите специалисти. Повече информация може да намерите в приложения файл.


Прочети още »

Втора национална конференция

14.05.2012

Сдружение "Български врати и прозорци" има удоволствието да Ви покани да вземете участие във Втората конференция "Тенденции и предизвикателства пред производителите на врати и прозорци". Конференцията ще се проведе на 9 юни 2012 г. в Интерхотел "Велико Търново", гр. Велико Търново.


Прочети още »

Удостоверения за производство

28.03.2012

Сдружение "Български врати и прозорци" започна работа по вписване на фирмите в публичен регистър, съгласно Правилника за условията и реда за производство на прозорци, фасади и стъклопакети. В приложеният файл може да видите необходимите документи.


Прочети още »

Правилник за производство

27.02.2012

На 16.02.1012 г. УС на Сдружението прие Правилник за условията и реда за производство на прозорци, фасади и стъклопакети. На основание на Правилника Сдружението ще води публичен регистър на фирмите получили удостоверения за производство.


Прочети още »

Ръководство за монтаж

10.10.2011

Сдружение "Български врати и прозорци" разработи ръководство за монтаж на ПВЦ прозорци и врати. Ръководството може да бъде намерено в прикачения файл.


Прочети още »