9-ти ежегоден семинар за служителите на Чех пласт ООД


На 10.05.2014 г. се проведе традиционния годишен семинар за служителите на фирма "Чех Пласт" ООД. Лектори от фирми контрагенти и доставчици запознаха аудиторията с новите продукти и новации на фирмите си.

Рехау България ЕООД представи новите системи Ecosol - Design и представената на Fensterbau Frontale 2014 в Нюрнберг 80-милиметрова серия SYNEGO, която ще започне да се продава от началото на 2015 г. Г-н Димов отдели време на разработената алуминиева капачка за EURO 86, която е ценово изгодна и лесна за производство, както и на програмен продукт на REHAU и често срещани проблеми при производство и монтаж, а накрая отговори на няколкото въпроса от аудиторията.

Фирма SOMFI представи продуктовата гама на лидера в световен мащаб в областта на индустриалното производство на мотори за задвижване на ролетни щори, слънцезащити, гаражни и индустриални врати, ролетки, сенници, тенти, вътрешни щори и пердета. Особено внимание обърна на ролетните мотори, които се използват в продукцията на Чех пласт. Безспорните предимства, като лесна насртойка, надеждна работа и осигуреност за аварийно изключване при натоварвания.

FUNDERMAX и продуктовата им гама бе подробно представена от официалния представител за България г-н Михаил Владимиров. Компанията с над един милиард евро оборот за миналата година е позиционирана в високия ценови клас и качество. Г-н Владимиров подробно информира нашите специалисти за вентилируемите фасади от HPL, както и приложението му в екстериора и други области на строителството. Въпросите бяха повече по техническата част на монтажа и съчетаването с другите елементи на сградата.


През следобедната част на семинара, колеги от фирмата запознаха останалите с впечатленията си от международните изложения, посетени в началото на годината.