АГНЕСИКА ПЛАСТ ООД

АГНЕСИКА ПЛАСТ ООД
София
Предлага продукти от всички категории

Фирма Агнесика пласт е създадена прз 2004 г. с основен предмет на дейност – проектиране, констрруиране, производство и монтаж на алуминиеви конструкции, стъклени фасади, слънцезащитни системи, вентилируеми фасадни облицовки от керамика, HPL-плоскости, алуминиеви композитни панели, фибро-циментни плоскости и други.

Фирмата е лидер в производството на алуминиева и ПВЦ дограма.

Агнесика пласт е директен вносител и оторизиран производител на немските ПВЦ прозоречни системи KOEMMERLING. Наши партньори в производството на алуминиеви конструкции са SCHUECO, WICONA, REYNAERS, ETEM, ALUMIL и други.

Офисите на фирмата и производствената база се намират в София. Фирмата разполага с 120 висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит.

Агнесика пласт е динамично развиваща се компания, която предлага комплексно обслужване на своите клиенти – от идейно проектиране и дизайн, през техническото разработване на проекта, до доставката, монтажа и финализирането на обекта. Водещо за компанията е осигуряването на високо качество при всички производствени процеси и извършваните услуги.

Производствената база е организирана в четири отдела:

  • Алуминиеви конструкции и вентилируеми фасади
  • ПВЦ – прозоречни системи
  • Стъклопакети
  • Електростатично прахово боядисване

Основаната цел в работата на фирмата е краен продукт, отговарящ на изискванията на клиента и в съответствие с нормите за производство и стандартите за качество.

Водещо в нашата политика е качествена продукция, кратки срокове, ниски цени, доволни клиенти.

Шестдесетмесечната гаранционна поддръжка е още едно доказателство за отговорността ни към клиента.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.