Алфа-Хим ЕООД

Алфа-Хим ЕООД
Разград
Предлага продукти от всички категории

“АЛФА-ХИМ” ЕООД е създадена през 2004 г. в град Разград. Организацията е с основен предмет на дейност производство, доставка, монтаж и сервиз на PVC и Алуминиева дограма.  Фирмата има богат практически опит в областта на алуминиевите и пластмасови конструкции и се е утвърдила като добра и търсена на пазара.

Фирмата влага само материали на известни производители, доказали се във времето, каквито са „VIVA PLAST“, “REHAU“, “ETEM“, “ALUMIL“, “LORENZOLINE”.

Производството на PVC и алуминиева дограма е организирано според класическа технология. “АЛФА-ХИМ” ЕООД разполага със собствен транспорт и собствена производствена база с всички необходими професионални машини, гарантиращи изпълнението на обектите в срок и отлично качество. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008, OHSAS 18000:2007.

В борбата с конкуренцията “АЛФА-ХИМ” ЕООД залага на това, че в производството на PVC и алуминиева дограма влага само материали, чийто произход може да докаже и от утвърдили се във времето производители.

Във фирмата работят компетентни консултанти и технически специалисти, които проектират и предлагат оптималния вариант за изпълнение на възложените от нашите клиенти поръчки. Всяка една част от готовия ни продукт, притежава най-доброто съотношение между качество и цена.

Изработената от нас дограма е със съвременен дизайн, отличен естетически вид, има висока топло и шумоизолация, притежава висока устойчивост на атмосферни влияния, материалите от които е изградена придават усещане за комфорт и удобство.

“АЛФА-ХИМ” ЕООД изпълнява поетите ангажименти за изработка, доставка и монтаж на дограма с необходимата стриктност по отношение на сроковете.

Осъществяваната сервизна дейност е неделима част от основните процеси в дейността на нашата фирма и един от начините да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти.

От 2006 г. „Алфа-Хим” ЕООД си сътрудничи с Обединена българска банка, Райфайзен банк, ПроКредит банк, Българска пощенска банка, Банка ДСК като изготвя и реализира успешно десетки проекти по Програмата за енергийна ефективност в дома.

Фирмите доставчици на PVC профилните системи с които работим са сертифицирани по ISO 9001:2008. PVC профилите съответстват на изискванията на RAL GZ 716/1, който включва удърна жилавост на профилите по DIN 53753, химическа устойчивост, динамична якост на студ, устойчивост на светлина и на атмосферни въздействия.

Нашите стъклопакети са изработени също при действаща система за управление на качеството, съобразена с изискванията на ISO 9001:2008 и съответстват на БДС EN 1279 – 5.

Следваща новина