БИЛД-КМ ООД

БИЛД-КМ ООД
София
Предлага продукти от всички категории

При създаването си през 1992 г. БИЛД-КМ е една от първите частни фирми, занимаващи се с производство на алуминиеви дограми.

Днес, с повече от 20 годишен опит, фирма БИЛД- КМ е позната като водеща в областта на проектирането и изпълнението на широка гама от висококачествени продукти: PVC и алуминиеви дограми, автоматични врати, окачени фасади, покривни остъклявания и зимни градини, spider-фасади, слънцезащитни системи, вентилируеми фасади.

Клиентите създават репутацията на фирмата, затова работим усърдно за изграждането на доверието към нас като се отнасяме с внимание и разбиране към растящите очаквания на клиентите ни.

Като организация целяща да осигури удовлетвореност на клиентите си и  готова да посрещне техните високи изисквания непрестанно подобряваме нашата продуктова линия и поддържаме нашата система за управление в съответствие със стандартите EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2007.

Като част от тази политика работим за развиване и усъвършенстване на производствените си възможности и качеството на предлаганите от нас продукти и услуги.

Основните производствени мощности и офиса на фирмата са разположени в гр. София на собствен терен от 2500 м2.

Фирмата разполага с високотехнологични линии за производство на PVC дограми, многооперационни центрове за обработка на профили (архитектурни и стандартни) и листови материали (композитни панели, ламарини, HPL  и други).

Наличието на високо технологични машини в производството и обучен производствен персонал, собствен инженерингов отдел, работещ със специализирани програмни продукти за проектиране и за управление на машините, както и многогодишният опит на специалистите ни по монтажа ни позволяват да гарантираме качеството и ефективността на продуктите ни.

Признание за нашия професионализъм е сертифицирането ни от КАМАРАТА на СТРОИТЕЛИТЕ в България и вписването ни в Централния професионален регистър на строителите- сектор Строителство.

Посветени на високите стандарти ние се превърнахме в желан партньор при изпълнението на мащабни проекти не само за инвеститорите, но и за колегите от бранша.

Създаваме история, оставяйки след себе си наистина страхотни сгради- проекти, които говорят за нас без думи.

Очакваме Ви, за да пишем тази история заедно.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.