ВАСИМА ЕООД

ВАСИМА ЕООД
Плевен
Прозорци и врати

Фирма ВасиМа се намира в гр.Плевен. Фирма ВасиМа е създадена през октомври 1996 г. като ЕТ ВасиМа от Стоян Иванов. Започва своята дейност с производство и монтаж на външни ролетни щори. Година по-късно включва към своите артикули и продажба на вътрешни алуминиеви, и вътрешни вертикални щори. По това време повече от новосъдадените фирми дистрибутириха продукти на фирми производители. С течение на години и натрупания опит поехме риска сами да произвеждаме PVC и AL дограма. През 1999 година стартира производството и монтажа на PVC и AL дограма. Рискът ни донесе успех и продължихме да разширяваме дейността си. През 2005 г. фирмата е регистрирана като Васима ЕООД. Производствената база на фирмата се намира на територията на гр. Плевен.

Разполагаме с три офиса, два изнесени в квартали на града и един офис на територията на производствената база. Екип от 17 професионалисти се грижи за производството, монтажа и обслужването но клиенти. Дейността на фирмата се развива в няколко основни направления: производство и монтаж на външни ролетни щори, производство и монтаж на PVC и AL дограма, търговия и монтаж на всички модели интериорни щори, сенници, тенти, охранителни ролетки и гаражни врати. Според потребностите на клиента тези продукти могат да бъдат произведени от различни материали, по размер на клиента.

От 2007 година сме официални представители на PVC профили SALAMANDER. Наши утвърдени доставчици и партньори са: Weiss Profil, ALTEST, Alumil, Etem, Вюрт.

Нашето мото е: качество, коректност, комфорт.

ВасиМа полага максимални усилия, за да бъде водеща фирма на територията на гр. Плевен. Днес, почти 18 години по-късно, правейки равносметка в каква степен са се реализирали очакванията ни, ние с гордост установяваме, че сме в челната редица на фирмите в бранша.
От 8 години работим с консултанти по внедряване на системата за качество ISO 9001:2000. Днес вече може да се похвалим, че през 2013 г. фирма ВасиМа ЕООД успешно внедри системата за качество ISO 9001:2000. От тук нататък нашите цели са да приложим и затвърдим този нелесен процес.

Реализираните обекти до сега са както на големи строителни фирми, така и хиляди малки клиенти, офиси, училища, заведения, ресторанти и частни домове.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.