Деяколор ЕООД

Деяколор ЕООД
София
Прахово боядисване

“Деяколор” ЕООД е изключителен представител на прахови покрития TIGER Coatings – Австрия за България, единствен дистрибутор за Румъния и обслужва Гърция и Република Македония.

“Деяколор” предлага на Българския пазар богата гама от цветове за фасадно, външно и вътрешно приложение. Всички цветове по RAL стандарт в гланц, полу-гланц, мат и широка гама от едри и дребни структурни бои, бои с металик и мика ефект, лакове за постигане на всички видове ефекти, грунд, хамършлак, ковани и много други специални ефекти, задоволяващи и най-изтънчените дизайнерски желания.

Заповядайте в нашия шоурум на бул. Асен Йорданов 9 или се свържете с нашите търговски представители в София и Пловдив, за да добиете реална представа за цялата цветова гама, специални ефекти и технически параметри на нашите продукти. Нашият опитен екип от професионалисти е подготвен за предизвикателствата, пред които се изправят нашите клиенти и за посрещане на техните най-специфични изисквания.

Ние от „Деяколор” се стремим да поддържаме лидерството си в този бранш, изграждайки дългосрочни и ползотворни взаимоoтношения с клиентите си на база отличното познаване на продуктите в съчетание с професионална услуга.

Работата ни е да намираме точните решения за нашите клиенти като предлагаме висококачествени и природосъобразни продукти, отговарящи на последните технологични стандарти на световно ниво. Кратките срокове на доставка и цялостното експертно-информационно обслужване подпомагат бизнеса на нашите партньори.


Ние растем и се развиваме заедно с нашите клиенти и партньори!

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.