ЕТИКОМ ООД

ЕТИКОМ ООД
Благоевград
Предлага продукти от всички категории

Водена от стремежа към развитие и разпространяване на висококачествени продукти и услуги в цялата страна, “ЕТИКОМ” ООД, гр. Петрич има удоволствието да Ви представи своята презентация за предмета на дейността си.

Етиком е създадена през 1992 г. и е една от водещите фирми за производство и монтаж на алуминиева, PVC-дограма и стъклопакети в България. Сериозните ни пазарни позиции и многобройните завършени обекти, ни мотивират да разширяваме покритието на дейността си чрез нови бизнес сътрудничества.

“ЕТИКОМ” ООД разполага с модерни цехове със съвременно технологично оборудване. Фирмата притежава следните собствени бази: производствени помещения с обща площ 5300 м2; складови помещения – с площ 1280 м2 и административно-битови сгради с обща площ 700 м2.

Фирмата има сертификат за качество по европейските стандарти ISO 9001:2008 още от 2003 г., който се подновява всяка година чрез одит от фирма SGS. От 2010 г. всички наши продукти са със знака за CE маркировка. Имаме разработена система за вътрешно-производствен контрол, контрол и изпитване на готовия продукт, както за производството на дограма, така и за производството на стъклопакети.

“ЕТИКОМ” ООД осъществява и износ на своята продукция за чужбина – включително със собствен монтаж. За 2011 г. износът на наша продукция е над 55% от общия оборот. Изнесената дограма е основно за Гърция, Германия, Белгия, Италия.
Цялостното производството се осъществява в 3 отделни цеха – за РVС дограма, за алуминиева дограма и за стъклопакети.

Ние сме специализирани в производството на PVC дограма от висококачествени профили на немската фирма “SALAMANDER”. Пет и шест камерните профили осигуряват много добра топло и шумоизолация. Отличните технико-експлоатационни качества на РVС дограмата сочат нейното предназначение предимно за жилищни сгради. Натрупаният дългогодишен опит в тази област ни позволява да ви предложим висококачествено произведени прозорци и професионален монтаж. Използваният обков на фирмата ROTO /Германия/ гарантира абсолютна херметичност, надеждна експлоатация и осигурява голямо разнообразие в системата на отваряне: двуосно отваряне, плъзгане тип “Фолксваген”, хармоника и др. РVС профилите на “SALAMANDER” дават възможност за невероятно разнообразие както на форми (арки, всякакви ъгли, единични и многокрили системи), така и на богат набор от цветове.
Профилите на “SALAMANDER” са с изключителна белота и са цветоустойчиви в продължение на много години.

“ЕТИКОМ”ООД предлага и РVС дограма с български профили като основният ни доставчик е „Етем-България”. РVС дограмите с марката ЕТЕМ са подходящи за всякакъв вид архитектурни решения и се произвеждат в съответствие с европейските стандарти. Върху профилите са направени всички видове тествания за контрол на качеството както в процеса на производство, така и при експлоатацията. Многокамерната конструкция на профилите е с оптимална топло- и шумоизолация, материалът е висококачествен и устойчив на атмосферни влияния и стареене.

Произвежданата от “ЕТИКОМ” алуминиева дограма е от висококачествени профили на фирма “ALUMIL”, Гърция и „ЕТЕМ-България”. Освен обикновената алуминиева дограма /студени системи/, предлагаме и алуминиева дограма с прекъснат топлинен мост, както отваряеми, така и плъзгащи серии, системи за вътрешни преградни стени, зимни градини. Серията от профили, с които работим предлага неограничен избор на архитектурни решения с различните системи. Всички окомплектоващи материали на произвежданата от нас алуминиева дограма са на фирма ” ROTO”, Германия  и “MAKEΔONIKH”, Гърция. Използването на този вид обков значително повишава качествата на вратите и прозорците по отношение на топло- и шумоизолация, както и удобство и сигурност при експлоатация.

Стъклопакетите  изпълняваме със стъкла на фирмата Saint-Gobain Glass, която е сред световните лидери в производството на флоатно стъкло и е един от иноваторите в създаването на стъкла със специални покрития, нискоемисионни, със соларен контрол и стъкла комбиниращи двете свойства.  Разполагаме с богата гама от стъкла – енергийни: К-стъкло (Е-low) и стъкло 4 сезона, бели, цветни, орнаментни, отражателни, противоударни (триплекс с различна дебелина), бронирани (по специална заявка и с различен клас). Изработваме и трислойни стъклопакети. Вътре в стъклопакета могат да се монтират богата гама от декоративни нишки. Фирмата разполага и с инсталация за пълнене на инертен газ-аргон в стъклопакетите, което осигурява по-добра топлоизолация.

Освен производство на дограма и стъклопакети фирма “ЕТИКОМ” разполага с отлично обучен екип от специалисти и работни звена, извършващи доставка и монтаж на:
– Алуминиеви окачени фасади. Фирмата има богат опит в разработката на конструктивните детайли и монтажа на окачените фасади. Имаме екип от специалисти, които извършват  проектирането. Системите, с които работим позволяват различно оформление на сградата, многообразие от отваряеми части, както и богат избор от цветове и форми на профилите и стъклата.
– Външна облицовка на сгради от композитни панели “Etalbond” за екстериори и интериорни приложения, както и окачените вентилируеми фасади, които са едни от най-съвременните и популярни технологии за външна облицовка на стените на сградите. Разполагаме със собствени звена за монтаж на външни фасадни облицовки.
– Стъклени витрини и врати от закалено стъкло 10 мм., с окомплектовка от подов автомат, спец. заключване и богата гама от иноксови дръжки – подходящи за магазини и търговски сгради.
– Входни панелни врати, с материали на гръцката фирма “Verpan” и „Tehni” с богат набор от декоративни елементи и голям избор на панели по каталог.
– Външни ролетни щори – РVС и алумин. кутии – богат набор от размери и форми, ламели изолиращи; – алуминий с полиуретан в стандартен цвят бял; различни цветове, както по RAL, така и имитации на дърво.
– Богат набор от мрежи за насекоми: Автоматични /ролетни/ мрежи – вертикални и хоризонтални; мрежи за врати тип плисе; стационарни мрежи и отваряеми мрежи. Предлагаме и различни варианти за вътрешни и външни подпрозоречни дъски и первази.

Всеки настоящ или бъдещ наш клиент може да разчита на коректен, дългосрочен партньор в лицето на Етиком. Предимствата да работим заедно са персоналните решения, които предлагаме на всеки клиент. Като наш партньор, можете да разчитате на навременна доставка, прецизен монтаж, гаранция и винаги приветлива и лесна комуникация с професионалния екип на Етиком.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.