Илина ООД

Илина ООД
Плевен
Прозорци и врати

Фирма “Илина” е създадена през 1992 г., гр. Плевен, стартира като малка семейна фирма.

И до днес членовете на семейството, поставило началото на ИЛИНА, са пряко ангажирани с дейността на фирмата, което е гаранция за качеството на продуктите и доброто обслужване на клиентите.

Дейността й е съсредоточена предимно в изработката и монтажа на вътрешни и външни слънцезащитни продукти. Но това е само началото. Днес дейността и е специализирана в производство и дистрибуция на Алуминиева и ПВЦ дограма, щори, сенници, охранителни ролетки, гаражни врати, окачени фасади и композитни панели „Еталбонд”.

В рамките на няколко години фирмата успява да изгради стабилен и отговорен екип. Разширихме производствената база, стъпихме на местния пазар като конкурентна фирма и успяхме да разширим вътрешния си пазар и в други градове извън територията на Плевен.

В резултат на постоянния стремеж на младия и амбициозен екип към постигане на най-високо качество при производството на щори и дограма на 17.12.2008 г. фирма “Илина” беше успешно сертифицирана по системата за управление на качеството съгласно международния стандарт ISO 9001:2008.

Реализираните обекти до сега са както малки и средни клиенти, така и обекти, реализирани със съдействието на големи строителни фирми.

Към настоящия момент фирма ИЛИНА работи паралелно на българския пазар, както и реализира договори за износ на продукция за Франция, Италия и Англия, Белгия, Холандия.

Фирма „ИЛИНА” получи отличие за най-успешно строителствено присъствие на европейския пазар през 2012 г. Грамота бе връчена от кмета на гр. Плевен Проф. Д-р Димитър Стойков, по време на традиционния благотворителен бал „Бизнесмен и Инвеститор на годината”.

Признанието за младия екип на „ИЛИНА”, идва в една трудна година и в конкуренцията на още 38 фирми. Критерий за успеха са направените инвестиции, увеличения брой работни места и доволните клиенти.

Ние желаем да продължим да се развиваме, затова непрестанно подобряваме и разширяваме нашата дейност и се стремим максимално да удовлетворим изискванията на нашите клиенти и партньори.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.