Май Доор ЕООД

Май Доор ЕООД
София
Врати - за дома и индустрията

Фирма „MY DOOR” LTD, представлява търговска структура с изградени офиси и монтажни екипи в градовете София и Варна. Търговската структура обединява вноса и инженеринга на продуктовата гама от блиндирани, интериорни, пожароустойчиви, метални, промишлени врати, оборудване за товаро-разтоварни места и системи за димо- и топлоотвеждане,  на “HÖRMANN KG” – Германия, “DIERRE S.p.A.” – Италия, „GEZE GmbH” – Германия,  както и на други производители.

Изпълняваме поръчки на територията на цялата страна, както малки така и големи проекти. Политиката на фирмата е да се развива в обслужване на единичния клиент, чрез подобряване  качеството на предлаганите услуги, селектиране и предлагане само на качествени продукти от водещите в Европа производители. В нашите изложбени центрове клиентите ще намерят мостри на блиндирани, интериорни, гаражни, пожароустойчиви и други врати, както и автоматика за тях.

Не на второ място е обслужване на корпоративни клиенти, като в тях попадат едни от най-големите строителни и инвестиционни компании в България.

Екипът на  „MY DOOR” ,  е участвал в реализирането на множество малки и големи проекти,  в областта на индустриалното и жилищно строителство, бизнес сгради, търговски центрове и такива със специално предназначение.

В края на 2017 г. стартирахме нов проект наречен “MY DOOR SERVICE”. Дъщерно дружество на „MY DOOR”, но със независими функции. Дейността на фирмата е свързана с извършване на услуги, като монтаж, ремонт и поддръжка на всякакъв вид врати, автоматика, дограми и други, както на продукти предлагани от „MY DOOR”, така и на конкурентни фирми. Целта ни е да запълним част от огромния недостиг на специалисти в тази област, като набираме и обучаваме персонал с желание да се развива в тази дейност.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.