МЕЕЗЕНБУРГ БЪЛГАРИЯ ООД

  • Начало
  • Members
  • МЕЕЗЕНБУРГ БЪЛГАРИЯ ООД
МЕЕЗЕНБУРГ БЪЛГАРИЯ ООД
София
Профилни системи, обков и машини

Meesenburg Group е водещ специалист в продажбите на строителни материали и ключов партньор на фирмите от строителната индустрия, съсредоточен главно върху продукти за прозорци и врати. Огромното продуктово портфолио на компанията включва фитинги, крепежни елементи, инструменти, строителна химия и системи за сигурност от на едни от водещите марки за обкови и строителни материали в света (повече от 120 000 продукта) –  Roto, Siegenia, Geze, Axor, Stac, Hoppe, Dr. Hahn, Renson, Simonswerk, Argenta, Otlav, SSF, Planet, Trelleborg, Fuhr, Eco Schulte, Wink Haus, Medos, Deventer, Abus, KFV, Gutmann.

Meesenburg Group е посветена на задоволяването на индивидуалните нужди на своите партньори и предоставяне на специфични продуктови пакети и персонализирани услуги, използвайки своя опит и разбиране на пазарните условия. Освен това изключителната продуктова гама на компанията под търговската марка blaugelb® дава възможност да задоволи бързо и гъвкаво нуждите на своите партньори по отношение на качество, конкретни технически изисквания или цена. Друга собствена марка на компанията е Stroxx®.  Това е бранд за ръчни инструменти, които са създадени за ежедневна употреба.

Един от основните принципи на Meesenburg Group е да разчита на дългосрочното доверие вместо на краткосрочните успехи, нещо, което се отразява в личните взаимоотношения, които компанията има с всички свои доставчици, клиенти и персонал. Meesenburg Group е една от най-големите компании, с повече от 1000 служители в 30 клона в Германия и в над 10 страни по целия свят, които обслужват успешно своите партньори.

В България Meesenburg Group се позиционира в края на пролетта на 2018 г. Открива централен офис и склад в София и започва търговска  дейност през месец юни 2018 г. Само за 3 месеца фирмата открива офиси и складове в още три града в страната – Пловдив, Велико Търново, Бургас и започва да извършва доставки в рамките на 24 ч. в цялата страна. Към този момент фирмата има 13 служители и разполага на склад с повече от 6000 продукта.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.