МИЛКАНА ООД

МИЛКАНА ООД
Плевен
Предлага продукти от всички категории

МИЛКАНА ООД е регистрирано през 2005 година, с управители – Радостин Ангелов и Красимир Танчев.

Първоначално основна дейност е производството на стъклопакети, като впоследствие се отварят складове за AL и PVC профили и аксесоари за производство на дограма в Плевен и Ловеч. От 2009 година фирмата обогатява асортимента на предлаганите продукти, като става дистрибутор на водещи  марки ламинирани плоскости, ламиниран паркет и мебелен обков.

Милкана ООД произвежда широка гама стъклопакети. Ние разполагаме със съвременно оборудван производствен цех, работим с водещи производители на стъкло (Saint Gobain, AGC, Pilkington, Trakya Glass) и консумативи (Den Braven, Kommerling) за да предложим стъклопакети с най-високо качество.

За да отговаряме на всички изисквания тествахме наша продукция в независимата италианска лаборатория „Stazione Sperimentale del Vetro“. Добрите резултати от изпитванията ни дават право да поставяме знака за европейско качество (СЕ) на нашите стъклопакети.

От 2006 година  имаме изградена и работеща система за контрол на качеството ISO 9001-2008.  Разполагаме със собствена складова и производствена база, както и със значителна техника.

Освен стъклопакети произвеждаме и монтираме и голямо разнообразие от прозорци и врати, които отговарят на всички изисквания за качество и енергийна ефективност.  Работим с наложили се марки PVC и алуминиеви профили, като PROFILINK, GEALAN, ALUPLAST, ETEM, ALUMIL.

От 2010 г. Милкана ООД успешно реализира PVC и AL дограма и стъклопакети в различни страни от Европейския Съюз.

Със закупуването на машини за обработка на стъкло от 2009 година изработваме разнообразни изделия от стъкло като огледала, паравани, душ кабини, витрини и прегради, стъклени врати и др. А инвестицията ни в машини за рязане на скално-облицовъчни материали ни дава възможност да предлагаме плочи от естествен камък в различни размери, подходящ както за външна облицовка и настилка, така и за различни интериорни решения.

През 2011 година стартирахме ново производство, а именно производството на декоративни панели за врати, с което целим да популяризираме този вид врати на българския пазар, като ги направим достъпни за широкия потребител.  През годините Милкана ООД се утвърждава на пазара с богатия асортимент от висококачествени продукти, доброто обслужване и конкурентните цени. Ние непрекъснато следим всички новости в сферата на нашата дейност, внедряваме нови технологии и съвременно оборудване.

Издаваме всички необходими декларации за съответсвие и сертификати.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.