НОВОФЕРМ БАЛКАН ЕАД

НОВОФЕРМ БАЛКАН ЕАД
София
Врати - за дома и индустрията

Novoferm е един от най-големите европейски доставчици на системи врати и каси – индустриални врати, пожарозащитни врати, остъклени врати и системи, гаражни врати, задвижвания и товаро-разтоварни решения, за употреба в частния, търговския и промишления сектор. Компанията е основана през 1955 г. в град Иселверк Верт, Германия, а днес произвежда в 18 завода в Европа и разпространява продуктите си по цял свят.

ПАРТНЬОРСТВО OT СВЕТОВНА КЛАСА

През 2003 г. Novoferm се присъединява към японската Sanwa Holdings Group – водещ световен производител на входни системи, доставящ висококачествени, надеждни и иновативни продукти чрез глобална мрежа от 107 компании и хиляди утвърдени дистрибутори.  Sanwa понастоящем има продажби в над 60 държави и около 9 000 служители.

Нашата страст, като част от Sanwa Group е в предоставянето на архитектите, строителните компании и собствениците на сгради по целия свят, на продукти, които гарантират безопасност, сигурност и удобство.

КАЧЕСТВОТО Е НАШАТА СИЛА

В България компанията е представена от Новоферм Балкан EАД. Регистрирана през 2004 година в София, днес разполага с две офис локации, шоурум и собствен склад. С екип от над 60 човека, Новоферм продава, доставя, монтира и обслужва врати в цяла България. Нашата мисия е да предвидим нуждите на нашите клиенти и да повишим удовлетвореността им от продуктите и услугите на Novoferm.

Тук компанията се развива в две основни направления:

От една страна, работи като дистрибутор и продава продуктите на Novoferm чрез своите локални партньори както на територията на страната, така и в Румъния, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Македония и др.

От друга страна, Новоферм Балкан EАД предлага комплексни решения при реализация на крупни строителни проекти. В този случай сме готови да поемем професионалното решение на всички задачи, започвайки с планирането и завършвайки с монтажните дейности. Ние решаваме всички въпроси от монтажа до обслужването след продажбата в гаранционен и извънгаранционен срок . При това няма никакво значение дали става въпрос за гаражни врати за частен дом, или за големи проекти от гражданското строителство, като например хипермаркети, летища или голям жилищен комплекс. Сътрудниците в дружеството са в състояние бързо и професионално да удовлетворят потребностите на своите клиенти.

Нашата фирмена политика се основава на прост принцип: качество, а не количество. Нашият стремеж е да предлагаме на нашите клиенти продукти, които отговарят на максимално качество, безопасност, комфорт и естетика на разумна цена. Ето защо ние можем да дадем щедри дългосрочни гаранции за нашите продукти, разбира се, заедно с образцово обслужване, което върви с тях.

Продуктите ни взимат под внимание изисквания на различните страни и отговарят на националните стандарти и правила за изпитване. Ние сме сертифицирани по ISO 9001 и произвеждаме продуктите си използвайки най-новите техники, като същевременно сме внимателни към околната среда.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.