Покрития ООД

Покрития ООД
Софийска област
Прахово боядисване

Фирма Покрития ООД започва своята дейност през 2015 г. Ние предлагаме комплексна услуга, включваща проучване, проектиране, разработка, производство, изграждане и пускане в експлоатация на линии за галванизация, прахови и течни покрития. Ние сме надежден доставчик на консумативи и резервни части за водещи фирми от индустрията в страната.

Представители сме на утвърдени марки с дългогодишен опит в бранша:

  • Wagner GmbH, Германия – Индустриални решения

Компанията е основана през 1947 г. и предлага първокласни цялостни решения в областта на повърхностните технологии и нанасянето на прахови покрития. От подаването на праховата боя, през смесването и дозирането, до контрола и управлението за перфектния завършен продукт.

  • AVIN SRL, Италия – Системи за промишлено измиване, обработка на въздуха и инженеринг.

Фирмата предлага от единични компоненти до реализация на цели поточни линии. Има дългогодишен опит в производството на инсталации за повърхностни обработки с високи стандарти за качество. Отделите за техническа механика и автоматизация са съсредоточени в проектиране и разработване на нови продукти, автоматизация и оборудване, в съответствие с технологичния прогрес.

  • IMEL S.p.a., Италия – Инсталации за нанасяне на различни видове покрития

Фамилна компания, създадена през 1964 г., с цел проектиране и производство на оборудване за нанасяне на различни видове покрития. Изградени инсталации в над 70 държави и повече от 1500 реализирани проекта.

  • Epifatech AB, Швеция – Разработка на системи за окачване

Фамилна компания, основана 1979 г. с иновативен инженеринг, предлагаща и разработваща системи за окачване, които се използват при галванизация и прахово боядисване. Различни и индивидуални решения за защита на детайлите при праховото боядисване.

Партньорите по дефиниция споделят бъдещите си планове и цели за развитие, а ние от Покрития ООД сме активни в тяхната реализация. Екипът ни от динамични, мотивирани и технически обучени служители, цели да подпомага и подкрепя клиентите във всички ситуации и да отговаря на техните специфични изисквания.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.