Покрития ООД

Покрития ООД
Софийска област
Прахово боядисване

Фирма „Покрития” ООД започва своята дейност през 2016 г. Ние предлагаме комплексна услуга, включваща проучване, проектиране, разработка, производство, изграждане и пускане в експлоатация на линии за галванизация и прахови покрития. Ние сме надежден доставчик на консумативи и резервни части за водещи фирми от индустрията в страната.

Представители сме на утвърдени марки с дългогодишен опит в бранша:

  • Wagner GmbH, Германия – Индустриални продукти – Компанията е основана през 1947 г. и предлага първокласни цялостни решения в областта на повърхностните технологии и нанасянето на прахови покрития. От подаването на праховата боя, през смесването и дозирането, до контрола и управлението за перфектния завършен продукт.
  • IMEL S.p.a., Италия – Системи за обработка на детайли за прахово боядисване – Фамилна компания, създадена през 1964 г., с цел проектиране и производство на оборудване за нанасяне на различни видове покрития. Изградени инсталации в над 70 държави и повече от 1500 реализирани проекта.
  • Epifatech AB, Швеция – Разработка на системи за окачване – Фамилна компания, основана 1979 г. с иновативен инженеринг, предлагаща и разработваща системи за окачване, които се използват при галванизация и прахово боядисване. Различни и индивидуални решения за защита на детайлите при праховото боядисване.

Партньорите по дефиниция споделят теми, ние от Покрития сме активен субект, споделяйки въпросите. Екипът ни от динамични, мотивирани и технически отлично обучени служители, е насочен да подпомага и подкрепя клиентите във всички ситуации, както и да отговаря на техните най-специфични изисквания.

Нашият стремеж е да променяме своята гледна точка. До вчера Покрития беше квалифициран доставчик, днес ние визираме себе си като технологичен партньор.

Предишна новина
Следваща новина