ПРОФАЙН АВСТРИЯ ООД

ПРОФАЙН АВСТРИЯ ООД
София
Профилни системи, обков и машини

С мисъл в бъдещето – бъдеще за прозорците чрез силни марки

profine – международен системен доставчик с бъдеще. Предприятие, притежаващо необходимите предпоставки и в бъдеще да формира и да е начело на пазара на профили.

Със силните си марки KBE, KÖMMERLING и TROCAL ние предоставяме точния профил за всяка една цел и още днес сме световния № 1 в производството на пластмасови профили за прозорци.

Освен това сме в състояние гъвкаво и индивидуално да реагираме на специфичните изисквания на всеки един пазар. Защото освен нашите германски производствени мощности произвеждаме също във Франция, Италия, Русия, Китай, Испания и САЩ и разполагаме с гъста дистрибуционна мрежа. Така ние успяваме да предложим в цял свят най-високо качество на продуктите и услугите.

profine мисли за пластмасовия прозорец с категориите на бъдещето. С иновативни идеи, чертаещи бъдещето технологии и със своите силни марки KBE, KÖMMERLING и TROCAL. Обединеният опит, ноу-хау, съзидателност и гъвкавост на нашите марки ни гарантират количествено и качествено водеща роля, която ние от своя страна отдаваме за пазарния успех на нашите клиенти.

Прозоречни системи
Стандартни за марката и географски специфични профилни системи от пластмаса с многохилядна номенклатура. Те са резултатът от десетилетия изследване и постоянно възходящо развитие.

Системи за входни врати
Високоразвитата профилна технология предлага изчистена системна техника и високи стандарти за качество и сигурност не само за обичайните входни врати, но и за хармоники, за елементи с плъзгане и плъзгане с повдигане.

Слънцезащитни системи
Кепенци и ламели за ролетни щори в различни цветове и форми предлагат обширна продуктова палитра в областта на слънцезащитата. Модуларно изградената система кутии за ролетни щори допълва програмата.

ПВЦ плоскости
ПВЦ плоскости за широк диапазон на приложение.

За повече информация:

www.kbe.bg
www.koemmerling.bg
www.trocal.bg

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.