РЕХАУ ЕООД

РЕХАУ ЕООД
София
Профилни системи, обков и машини

REHAU – иновативен доставчик на прозоречни системи

REHAU е водещ доставчик на решения, базирани на полимери в областта на прозоречните системи. С техническите възможности на “центъра за иновации в строителството” и компетентността на REHAU Академията, компанията предлага техническа и търговска подкрепа за своите клиенти и е техен дългосрочен и надежден партньор.

Основна компетентност в Строителството е разработване на интелигентни системни решения, които отговарят на критериите екология и икономика, дизайн и функционалност, безопасност и комфорт. По този начин компанията създава синерия и добавена стойност. Богатата гама от услуги като проектиране, планиране и изпълнение допълват нашия пакет.

В областта на прозорците REHAU доставя на професионални производители профилни системи и услуги според изискванията на пазара. Ние можем да предложим технологии, дизайнерски решения, маркетинг и услуги.

Системите и услугите на REHAU предлагат сигурност и защита на околната среда за бъдещите поколения. Висока компетентност в областта на технологиите, логистиката и близостта до клиентите осигуряват дълготраен успех за семейната компанията и нейните партньори.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.