Рино Системс ООД

Рино Системс ООД
Враца
Предлага продукти от всички категории

Рино Системс е създадена през 2005г. в гр.Враца с цел производство и монтаж на AL и PVC дограма за частни клиенти. Минали сме през различни трудни, но и хубави моменти,  работили сме с различни профилни системи и сме общували с много частни клиенти, фирми, институции, ведомства, доставчици и контрагенти.

Фирмата ни разполага с търговски офиси и собствена база с производствен цех за дограма и вътрешни хоризонтални щори. Всички те са оборудвани с модерна техника.

Във фирмата работи квалифициран персонал с високи изисквания, който обръща внимание и на най-малките детайли. Нашите продукти са създадени по индивидуални проекти с размери до мм., и в подходящи условия за това. Подлагат се на редовна проверка на качеството на входа и на изхода на работния процес. Благодарение на това нашите продукти се отличават с прецизна изработка и монтаж. Доставката и монтажа са винаги навреме по предварително зададения график, съгласуван с изискването на клиента.

Сред клиентите ни освен частни потребители, присъстват и водещи български и чужди компании, големи организации, училища и ведомства.

Стремежът ни за усъвършенстване доведе до внедряване на ефективна система за управление на качеството по стандарта ISO 9001:2008, система за управление на околната среда по стандарта ISO 14001:2004 и система за управление на здравето и безопасността при работа по стандарта BS 18001:2007.

Ние смятаме, че за краткото време за което сме на пазара, се налагаме с добра репутация, и не само на местно ниво. Получили сме не малко устни, но и писмени похвали и Благодарности от нашите клиенти.

Не напразно основната наша мисия е „Клиентът е нашата движеща сила”.

Предишна новина
Следваща новина