Ролпласт ЕООД

Ролпласт ЕООД
София
Предлага продукти от всички категории

Ролпласт е създадена през 2000 г. като фирма за производство и продажба на  външни и вътрешни щори. За 22 години Ролпласт успешно се превърна  в един от водещите производители на  врати, прозорци и щори в Европа. Производствената база се простира върху 40 000 кв.м застроена площ, като в нея са разположени цеховете за производство на PVC, дървени и алуминиеви   прозорци и врати, стъклопакети, външни и вътрешни щори и гаражни врати.

Компанията винаги била съсредоточена върху независимостта в производството и технологичния напредък. Ролпласт притежава  различни сертификати и технически одобрения, като успоредно с това прилага иновативни идеи, които са отговор на нарастващите очаквания на клиентите в областта на прозоречните и слънцезащитните системи. Иновациите и автоматизацията на производствените процеси са постоянно вписани в политиката на компанията. Всяка година Ролпласт отделя огромен бюджет за инвестиции в производствен потенциал и съоръжения.

Ролпласт предлага  богата гама от качествени продукти, които следват най-новите тенденции  на пазара – прозорци с четворен стъклопакет осигуряващи коефициент на топлопреминаване под 0,8 W/m2K на готовия продукт; безфалцови входни врати с отлична топлоизлоцаия и сигурност и възможност за интегриране на скенер с пръстов отпечатък и клавиатура с код. В областта на слънцезащитата Ролпласт е лидер в производството на външни ролетни и модерните ламелни щори. В продуктовото портфолио са включени ролетни и секционни гаражни врати, вътрешни щори и мрежи против насекоми.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.