СААВ ИНЖЕНЕРИНГ

СААВ ИНЖЕНЕРИНГ
София
Предлага продукти от всички категории

Фирма СААВ ООД започна дейността си в началото на 1999 г. с производство на навиваеми промишлени и гаражни врати, охранителни ролетки и външни ролетни щори и за кратко време се превърна в една от отличаващите се фирми в бранша. Още със своето основаване, неизменният принцип на работа е максимално задоволяване изискванията на клиентите. Слоганът на СААВ е “ЗА НАС ВИЕ СТЕ СПЕЦИАЛНИ”. Стриктното спазване на този принцип позволи за кратко време фирмата да се наложи на пазара като качествен производител и коректен партньор, както със своите клиенти, така и с партньорите и доставчиците си. Множеството препоръки, които СААВ ООД получи от значителен брой единични клиенти и строителни предприемачи, позволи да заеме челно място в сектора на гаражните врати и охранителните ролетки. С непрекъснато разширяващата се материална база и квалифициран персонал фирмата започна да изпълнява комплексни обекти на цели квартали от луксозни кооперации.

След закупуване на линия за изработка на PVC и алуминиева дограма през 2002 г., за кратко време, паралелно с основното досега производство на ролетни врати, фирмата разви и новото гореспоменато производство. За неговите нужди бе закупен специализиран софтуер и оборудвани компютъризирани работни места. В резултат на усилията на ръководството и на сътрудниците в офиса, за броени месеци, фирмата се утвърди на пазара за дограма, доказвайки качество на изпълнението и на този нов за нея пазар. Нивото на качество в тази дейност се определя на първо място от избраните системи дограма, а именно немската система SALAMANDER и алуминиевата система ETEM със своята надеждност и функционалност, характеризираща се с разнообразие от профили и цветова гама.

През 2005 г. фирма СААВ ООД закупи оборудване за производство на нов тип ламел за ролетни врати, който е изцяло гладък. Технологията позволява да бъде изработен и двоен, за усилване здравината на ролетни врати с големи размери.

От началото на 2006 г. бе придобит лиценз и започна внедряването на ERP система, която обхваща всички процеси и дейности във Фирмата в реално време.

На 31 юли 2006 г. СААВ ООД получи сертификат ISO 9001:2000. Това е поредната стъпка, която направи фирмата в стремежа си за непрекъснато подобряване на качеството и максимално задоволяване на изискванията на клиента.

През октомври 2008 г. приключиха успешно изпитанията на навиваемите, гаражни врати произвеждани от СААВ ООД. Полученият от НИСИ протокол за първоначално изпитване на типа на продукт и системата за производствен контрол прави СААВ ООД реален носител на знака за техническо съответствие СЕ, който знак става задължителен за всички продукти влагани в строителството на територията на ЕС от 01 февруари 2010г.

От началото на 2008 г. успоредно с подновяване и разширяване на автопарка бе въведена GPS система за организация и контрол на мобилните групи.

От началото на май 2009 г. отвори врати новата Производствена база на СААВ ООД за производство на дограми, охранителни ролетки, гаражни врати и щори в Лозен, близо до магистрала “Тракия”. На производствена площ от 1660 кв.м. и складова площ от 750 кв.м. е развито производство, съобразено с най-добрите Европейски практики.

С решение от 03.05.2010 г. на Патентното ведомство на Р. България е регистрирана запазената търговска марка “СААВ”.От месец октомври 2010 г. в Производствената база на СААВ® е в действие нова, високо- технологична линия за прахово-полимерно боядисване.

През януари 2016г. СААВ получи сертификат RC2 за устойчивост на взлом на произвеждания уникален от Фирмата продукт “Стоманени капаци за прозорци”.

От месец февруари 2017г. е въведен в експлоатация нов център за обработка на алуминиеви профили. Високотехнологичното оборудване позволява да се постигне по-висока ефективност при изпълнение на окачени и вентилируеми фасади.

СААВ ИНЖЕНЕРИНГ става юридически правоприемник на “СААВ” и носител на всички сертификати и удостоверения на СААВ ООД.

До момента СААВ ИНЖЕНЕРИНГ ООД има изградена дистрибуторска мрежа за охранителни ролетки и ролетните врати, която само на територията на София обхваща над 25 големи фирми и повече от 60 търговски обекта.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.