ТЕХНА ЕООД

ТЕХНА ЕООД
Пловдив

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/bulwqgwu/public_html/wp-content/themes/bixol/single-member.php on line 32

Фирма ТЕХНА ЕООД е инженерингова и outsourcing компания, създадена през 2020 г. като клон за развитие на производството с листов материал на компанията майка – АТАРО Клима ЕООД. Основните сфери на дейност на ТЕХНА са:

  • Фасади (производство на фасадни обшивки от листов и композитен материал, изработка и асемблиране на елементни фасади);
  • Строителни решения;
  • Монтажни системи;
  • Стандартни продукти по собствена разработка (колекторни кутии, противопожарни касети, кутии за газ и др.);
  • Нестандартни решения, по клиентска разработка.

С екип от висококвалифицирани специалисти, ежедневно черпещи вдъхновение от предизвикателствата на всеки нов проект, посрещаме сложни задачи с увереност, че ще намерим най-доброто решение чрез:

  • Доразвиване концепцията на Клиента;
  • Оптимизация на процесите и операциите за постигане на по-добри технологично-функционални и икономически параметри на готовото изделие.

Прецизно измерване и протоколиране в хода на производствения процес и на готовата продукция гарантират изпълнение на детайлите съобразно проектовите изисквания и действащите европейски норми.

Производството разполага с високо производителна линия за разкрой и огъване на листов материал (състояща се от автоматизиран склад за материали, щанци, лазер, панелбендер), самостоятелни абкант машини с различни технологични параметри, самостоятелни щанци, плазма и др. Фирмата разполага със собствен дърводелски цех, в който се изработват и транспортните опаковки за изделията по индивидуален дизайн. ТЕХНА се управлява от екип от 4 души и всички инженерингови, производствени и логистични дейности се възлагат на компанията майка.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.