ТКК България ЕООД

ТКК България ЕООД
София
Профилни системи, обков и машини

ТКК България е основана през лятото на 2006 година, като дъщерна фирма на словенската ТКК Сърпеница, с цел да развива продажбите на продукти с марка ТКК, на българския пазар. Фирмата има собствени търговски представители и дистрибутори в цяла България, като дистрибуцията на стоки е разделена в три направления: индустрия, строителство, магазини. Продуктовата гама на ТКК обхваща производството на:

  • монтажни лепила;
  • уплътнителни маси и заливки за стъклопакети;
  • PU пяни;
  • добавки за бетон и кoфражни масла;
  • лепила и специални и възsтановителни мазилки на циментова база;
  • технически спрейове

Продуктите с марка ТКК са познати на българския пазар от 5 години. Те са извели фирмата на едно от водещите места на пазара за PU пяни, заливки за стъклопакети и силикони. Все повече професионалисти се доверяват на качеството на ТКК!

Фирма ТКК е основана през 1947 г. През своята богата и успешна история, фирмата се утвърди като специалист в производството на висококачествени изделия в областта на строителната химия. ТКК е позната като производител на висококачествени и иновативни продукти. Това осигурява успешната им продажба на четири континента в повече от 40 държави по цял свят. Фирмата разполага със собствени модерни лаборатории, в които екип от висококвалифицирани специалисти, в сътрудничество с крайните потребители, контролират качеството на произвежданата продукция и разработват нови по-съвършени продукти. Именно непрекъснатия развой и новаторство, поставянето на изисквания и потребностите на потребителя в центъра на внимание, съгласуваността на изделията със строгите европейски стандарти и извършването на производствената дейност съобразно ISO 9001 и ISO 14001, олицетворяват философията и фирмената политика на ТКК Сърпеница.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.