ТМ ГАМАСИСТЕМ ООД

ТМ ГАМАСИСТЕМ ООД
София
Прахово боядисване

Фирма „ТМ ГАМАСИСТЕМ” ООД започва своята дейност през 1996 година. Фирмата се занимава с проектиране, разработване, изграждане и пускане на линии за прахово боядисване. За дългогодишния си опит фирмата може да се похвали с много успешно реализирани проекти и дългогодишни партньорства, с едни от най-големите производители на българския пазар.

„ТМ ГАМАСИСТЕМ” ООД е официален представител на:

– GEMA, Switzerland GmbH –  Основани през 1897 година. GEMA Switzerland GmbH е водещ доставчик в областта на електростатичното прахово покритие със световно присъствие. От простото ръчно покритие до напълно автоматизираното прахово покритие. GEMA предлага решения, които отговарят на високите изисквания на клиентите от цял свят, в широк спектър от индустриални сектори.

– IGP, Switzerland – Основани през 1968 година. Името IGP означава качество, безопасност и надеждност – ценности, които са ви от полза. Можете да очаквате от IGP иновативни, икономични системи за прахово покритие за широка гама материали. Независимо дали за решения за покритие в архитектурата, промишлеността, транспорта или сектора на дървените мебели.

– HangOn, SwedenHangOn е партньор, който помага на клиентите да намерят интелигентни решения за окачване, защита и работа, коетo увеличава ефективността и рентабилността в процеса на тяхното покритиe. HangOn разработва и произвежда в собствените си фабрики и разпространява продуктите си в повече от 40 страни по света.

– DECORAL System, Italy – Основани през 1973 година. DECORAL System е компания, занимаваща се с развитието на качеството на съществуващите алуминиеви покрития, с възпроизвеждане на много различни видове материали от дърво до мрамор и гранит и разнообразни, въображаеми фотографски изображения, като същевременно разработваме защитно покритие и иновативна декорация.

– DeFelsko Corporation, USADeFelsko е водещ американски производител на измервателни уреди за дебелина на покритието и инспекционни инструменти. Доставя прости, издръжливи и точни уреди за измерване от 1965 г.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.