Фамозо Лайн ЕООД

Фамозо Лайн ЕООД
София
Прозорци и врати

Фамозо Лайн ЕООД е производствена компания в сферата на дървообработването, специализирана изключително в производството на врати и прозоречни конструкции: за индивидуално проектирани луксозни жилищни, ваканционни и обществени сгради, за подмяна на сгради паметници на културата, имоти с историческо значение и знакови сгради в България и Европа. Нашите доказани изделия обхващат всеки възможен стил и вид, от класически европейски и британски дизайн, до лъскави и модерни геометрични прозорци, балконски врати, входни и интериорни врати, жалузи, окачени фасади и други изделия за запълване на строителни отвори.

Преди няколко години Фамозо Лайн въведе в експлоатация фабрика за производство на дървена дограма и врати в с. Мусачево. С реализирането на този проект фирмата ни стана един от основните производители на дървена дограма, врати и всякакви прозоречни конструкции по капацитет и качество в страната.

Производствената база е разположена на площ от 6500 кв.м. в с. Мусачево, до Елин Пелин. Капацитета на фабриката ни е 2000 кв. дограма на месец при пълни обороти.

Изпълнители сме на едни от най-представителните обекти паметници на културата в София, а именно: Народния театър «Иван Вазов», Централния военен клуб, къщата на Яблански, Народно събрание, Централна Минерална Баня и др.

Работим изцяло и само с дървен материал внос от Австрия, Германия и Литва, като видовете дървесина, които използваме са бор, дъб, лиственица, меранти, евкалипт, махагон и орех. Всеки от тези видове има своите характерни особености, така че клиентът има голям избор и ние се съобразяваме с него.

Имаме разнообразие от продукти, като профили със системата IV48, 68 и 78, система отваряне навън, произвеждаме и дървен профил с алуминиева капачка, който продукт е вече любим на повечето от клиентите ни.

Фирмата ни е сертифицирана по ISO 9001:2015 и сме единствената фирма в България, която разполага с 12 сертификата от Австрия за качество на продукта.

Фабриката ни е оборудвана със модерни и съвременни италиански машини, които ни дават възможност да произвеждаме продукти с високо качество и в кратки срокове. В зависимост от това дали имаме наличен материал поръчката се изпълнява от 4-6 седмици.

Всички продукти, които използваме като обков, стъклопакет и боя/лак са с европейско качество и сертификати от Италия, Германия и Австрия. Гаранциите, които даваме са 3 години за стъклопакета, обкова и повърхностната обработка, и неограничена конструктивна гаранция. Сигурни сме в качеството на продуктите си и за това можем да си позволим такава гаранция. За всяка една поръчка предоставяме сертификати от нашите доставчици на клиента.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.