Хьорман България ЕООД

Хьорман България ЕООД
София
Врати - за дома и индустрията

Фирма Hörmann е един от най-големите производители на врати за дома и индустрията, както в Европа, така и в световен мащаб. С оборот от над 1 млрд. Евро годишно и мрежа от над 50 представителства и множество дистрибутори, гарантираме на клиентите си освен високо качество и кратки пътища към нашите продукти. Продуктовата гама, която Хьорман България предлага на българския пазар е следната:

Гаражни врати Hörmann

  • Летящо крило тип “Berry”. Доказалата се врата “Berry” при отваряне излиза навън, след което се прибира под тавана на гаража. Имате избор от над 30 мотива в изпълнение от стомана и дърво.
  • Секционни врати. Модерната и елегантна секционна врата се отваря нагоре, след което застава в хоризонтално положение. Така печелите място пред и в гаража – изключително предимство при тесен вход и големи размери на превозните средства.

Задвижвания Hörmann за гаражни врати

С автоматиката на Hörmann отваряте вратата на гаража или двора си бързо, сигурно и удобно единствено с дистанционно управление.

Индустриални врати Hörmann

Със своята многообразна програма, която обхваща много видове строителни работи, фирма Hörmann предлага именно търсената врата, отговаряща на Вашите специални изисквания: секционни врати за индустрията; ролетни врати; ролетни решетки; сгъваеми врати; стоманени плъзгащи се врати; дворни плъзгащи врати; противопожарни врати; бързодвижещи се врати; летящи врати; завеси; врати за спортни халета

Товаро-разтоварна техника

С една перфектно хармонизирана система от товаро-разтоварни рампи, уплътнения на вратите и товарни шлюзове Hörmann предлага на фирмите за логистика една комплексна програма от модерна техника.

Врати и Каси Hörmann

  • Вътрешни врати. Продуктовата гама на Hörmann обхваща вътрешни врати на атрактивни цени, изработени от стомана за индустриални обекти, както и за килери и тавански помещения – здрави стоманени врати с модерен дизайн и елегантни, остъклени алуминиеви врати, задоволяващи и най-изисканя вкус.
  • Пожароустойчиви врати. За сигурна защита от пожар и дим се грижат пожароустойчивите врати на Hörmann, изработени от здрава стомана и безконечни, свързани, върху голяма площ остъклени рамкови конструкции или под формата на пожарозащитни плъзгащи и секционни врати за големи обекти, както и допълнителни само противодимни врати, за защита от бързоразпространяващи се и отровни газове.
  • Врати за сигурност. Защитните врати на Hörmann пазят Вашата частна собственост – от килера до тавана, в едно- и многофамилни къщи и други рискови обекти.
  • Каси. Стандартните и нестандартни каси на Hörmann допълват богатата гама от врати, съобразявайки се с Вашите специфични изисквания: удобни за траснпортиране и с лесен мотаж; каси за болници; каси за детски заведения; каси за гимнастически салони; каси за асансьори; плъзгащи се каси; каси за подвижни врати; каси при реновиране; специфични каси.

Хьорман България предлага и сервизно обслужване с компетентността на производителя. Освен сключването на договор за изпитване и поддръжка, при нас можете да заявите и отделни сервизни услуги, като поддръжка и ремонт.

Предишна новина
Следваща новина
This site is registered on wpml.org as a development site.